Fashion: Day 1. Dior.

Trodde, jeg virkelig trodde at jeg hadde lagt moteblogg livet virkelig på hylla – men det har seg sånn at det hadde ikke. Jeg har hatt en veldig rocky road i dette livet med utallige blogg navn – siste tok meg inn i riktig retning men klarte ikke å følge opp. Hoppet totalt over til å være musikk blogger som har bragt seg en liten suksess. I alt så skulle livet være der det burde være, men mote og en simpel notat blokk har forvillet seg inn i livet mitt igjen. Det er latterlig absurd skal det sies! Alt som skulle til var de droppende død lekre Dior solbrillene jeg prøvde på Spalt PR under pressevisnings festen. Disse holdt på å bli med meg hjem som man sjekker opp en kar på byen! Så om du som leser dette her tilfeldigvis jobber der så skal jeg si at dere har gjort en sabla fordømt bra jobb med dem! Og jeg må beklage for oppførselen ovenfor handlingen! They were to die for!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s